Marissa HitFibre High Fibre Peach Flavoured Drink

New Marissa HitFibre High Fibre Peach Flavoured Drink

MARISSA HITFIBRE DRINK


Merupakan minuman tinggi serat berperisa buah peach yang lazat bagi membantu melangsingkan tubuh dengan cepat dan selamat.


Diperkaya dengan teknologi HIT (High Impact Thermolysis) yang diformulasi oleh Dr Rushmini Maris Ismail, Marissa HitFibre membakar lemak dengan lebih pantas, meningkatkan metabolisma tubuh dan memastikan tidak kembali gemuk selepas pengurangan berat badan. Dengan kata lain, Formula HitFibre mampu membantu anda mendapatkan bentuk tubuh idaman dalam masa yang singkat.


MANFAAT UTAMA MARISSA HITFIBRE

  • Menyerap hormon berlebihan yang merangsang rasa lapar 
  • Membantu menjadikan rasa kenyang lebih lama 
  • Mengempiskan perut, mengecilkan ukur lilit pinggang, lengan & peha 
  • Menyerap lebihan lemak yang terkumpul dan mendap di dalam usus
  • Meningkatkan kecekapan metabolisma tubuh


KANDUNGAN

  • Buah Pic (Peach)
  • Buah Lemon
  • Garcinia Cambogia
  • Teh Hijau
  • Aloe Vera
  • Gluco Fibre


TESTIMONI


"Salam, dah 8 hari saya minum. So far pinggang rasa kecik sikit. Dan baju pun selesa pakai dah boleh butang. Saya dah lama cari produk yg sesuai. Dah banyak kali gagal.. ni macam ok jer.. " - Pn. Hani


"Salam dear.. lepas sammpai jer akak terus mula. Now dah 10 hari. Akak nak ucapkan terima kasih sebab Ain Marissa intriduce produk ni. Baju lama dah muat.. syukur sgt. Thank you so much.. semua konsultan Marissa sgt caring pasalan pelanggan. Best la. " - Pn. Rizana


CARA PENGGUNAAN

Bancuh 1 sachet HitFibre bersama 150ml air setiap hari.


Sebaik-baiknya ambil 1 sachet sebelum sarapan pagi.  


Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

  • Hits: 1701
  • Product Code: M-HF-1
  • Availability: In Stock
  • RM150.00