Marissa Pore Makeover

-17% Marissa Pore Makeover

PROMO MAC 2017: Free Gift MARISSA BEAUTY WATER SPRAY dengan setiap pembelian!



MARISSA PORE MAKEOVER merupakan gel aloevera yang sangat sesuai untuk kulit yang bermasalah seperti jerawat, parut, pigmentasi, bintik-bintik hitam, whitehead, blackhead dan liang pori terbuka. Rumusannya yang berasaskan ekstrak aloevera bertindak untuk memberikan lembapan pada kulit wajah sambil mengawal kulit daripada berminyak dan berjerawat.

Masalah jerawat, whitehead dan blackhead pada wajah bakal hilang hanya dalam masa 1 hari sahaja.

Sapukan pada kawasan yang bermasalah 3 kali seminggu.

WHITEHEAD, BLACK HEAD DAN JERAWAT GERENTI HILANG DALAM MASA SEHARI

Formula khas dan di uji secara klinikal, Marissa Pore Makeover memberikan kesan tindakbalas yang pantas membantu memudarkan parut jerawat dan mengecilkan liang pori terbuka. Kulit akan terasa lebih halus apabila dibelai. Formula khas ini melicin dan melembapkan kulit secara efektif bukan sekadar pada lapisan luar malah meliputi lapisan dalam kulit.


HANYA TIGA KALI SEMINGGU

Mahukan kulit yang bersih, licin dan glowing secepat mungkin? Amalkan penggunaan Marissa Pore Makeover yang konsisten, 3 kali setiap minggu. Dan lihat sendiri hasilnya, kulit makin bersih, licin dan glowing. Anda juga bakal bebas masalah jerawat, whitehead dan blackhead.
 

100% ALOEVERA SEMULA JADI YANG SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT

Tidak seperti produk lain di pasaran, Marissa Pore Makeover memastikan kandungannya diperbuat dari bahan organik dan bebas bahan kimia. Ia mengandungi100% ekstrak alovera semula jadi yang bertindak untuk memberikan rasa sejuk dan lembapan pada kulit wajah sambil mengawal kulit daripada berminyak dan berjerawat. Ianya sangat sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif.
 

99.99% KEPUASAN PENGGUNA

Hampir kesemua pengguna Marissa Pore Makeover sangat berpuas hati dengan mutu produk dan kesan positif yang diterima. Marissa Pore Makeover di luluskan oleh KKM (NOT151202595K), dan diyakini halal (diperbuat dari bahan organik) serta dijamin keberkesanannya.


TESTIMONI PENGGUNA


PUAN EMA
“Ema dah pakai produk dr yang pore makeover tu, alhamdulillah lepas 2 minggu pakai, blackhead & whitehead saya dah makin berkurang. Dah tak macam dulu. Kalau dulu nak makeup pun malas sebab kalua makeup pon muka tak nampak cantik. Nampak ada biji-biji je kat atas hidung. Tapi sekarang dah kurang sangat-sangat, ema puas hati gile. Tq dr sebab kenalkan pore makeover dekat saya.”

CIK NADIA ANISSA
“Saya nak bagitaw ni, saya suka sangat pakai produk yg awk suggest utk pori-pori tu. Seriously, lepas saya pakai, memang dapat rasa blackhead and whitehead kat hidung dan dahi saya dah tak de. Kulit muka saya pon rasa lembut dan licin je. Best sangat sangat. Saya nak repeat order, lagi 2 box yea.”

PUAN HANISAH
“Semalam saya pergi klinik Marissa dekat Semenyih bawa ank saya yg bermasalah jerawat dan kulit berminyak. Dr Marissa suggest kat ank saya ambil pore makeover ni. Pagi td saya tengok muka anak saya nampak lain. Jerawat-jerawat yang besar-besar tu nampak kecut, dan kering. Muka anak saya pon nampak glowing sikit, x nampak berminyak. Anak saya pon bg respon yang positif ttg jerawat  dia tu. Alhamdulillah. Terima kasih yea dr.”



CARA PENGGUNAAN

Sapu gel pore makeover pada bahagian T-zone dan bahagian yang berjerawat. Biarkan selama 1 minit. Kemudian gosokkan kawasan tersebut sehingga anda dapat lihat kotoran seperti whitehead, blackhead, sel kulit mati keluar. Sapukan pada kawasan yang bermasalah 3 kali seminggu, untuk kesan yang optimum.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Hits: 5228
  • Product Code: M-H-2
  • Availability: In Stock
  • RM180.00
  • RM150.00